"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

De Sfântul Nicolae, pentru copiii din Urlați și Glodeanu


De Sfântul Nicolae ne-am gândit să facem o bucurie copiilor fără posibilități din Glodeanu, Buzău (www.copiiidinglodeanu.blogspot.com) și Urlați, Prahova (https://www.facebook.com/Bucuria.Ajutorului.Urlati?fref=ts).

Mulţi îi cunoaşteţi deja pe aceşti copii. Primii sunt păstoriţi de părintele Marian Tudor, care luptă de mai bine de trei ani să schimbe viaţa acestor suflete, iar ceilalţi, de părintele Manuel, care şi-a transformat casa parohială într-un centru social, în care copiii fără posibilităţi iau în fiecare zi masa, fac lecţii şi alte activităţi educative.

Pentru că Sfântul Nicolae este cel care aduce bucurie copiilor ne-am gândit ca această sărbătoare să le-o dedicăm lor.  

Ne-am propus să-i ducem pe copii, la mall, mai ales că mulți dintre ei nu au fost niciodată într-un astfel de loc. Ieșirea va avea loc pe 4 decembrie, pentru copiii din Glodeanu și pe 5 decembrie, pentru cei din Urlați. Evenimentul este dedicat unui număr de 55 de copii (30 din Glodeanu și 25 din Urlați). Copiii vor petrece câteva ore la AFI Palace Ploiești. Costul distracției pentru un copil este de 55 de ron. În cuantumul acestei sume, copiii se vor bucura de patinoar, vor realiza fiecare un desen cu nisip, vor avea acces la locul de joacă și vor lua prânzul (friptură, garnitură, desert). Pentru copiii din Glodeanu vom apela la o firmă de transport, pentru că nu am reușit să găsim pe cineva dispus să asigure transportul gratuit, iar noi să achităm doar motorina. Transportul costă 700 de ron. Pentru copiii din Urlați, transportul va fi asigurat de o persoană cu suflet mare, care i-a mai ajutat și cu altă ocazie.

P.S. 
1. Dacă există firme sau persoane care doresc să le facă și alte surprize copiilor (sponsorizare în produse pentru realizarea unor mici daruri pentru ei) vă rugăm să ne scrieți pe facebook sau pe mail: mailulasociatiei@gmail.com

2. Dacă sunt persoane care doresc să participe în mod direct la această acțiune, să-i cunoască pe copii etc. vă rugăm să ne dați de veste. Acțiunile vor fi organizate cu aproximație în jurul orei 14.00.

Vă mulțumim tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring